onsdag 30 september 2009

Utmaning! GO-GET-THAT-MONSTER-UFO!

Egentligen borde den ju ha varit en "bloggen-fyller-ett-år-tävling" för ett tag sen men ettårsdagen gick obemärkt förbi... Så jag passar på att fira mitt hundrade inlägg med en utlottning istället :-)

Men det blir ingen vanlig tävling utan en utmaning! Eftersom jag vet att det är många där ute som brottas med sina UFO-högar så tänkte jag ge lite hjälp på traven :-) En GO-GET-THAT-MONSTER-UFO-utmaning som går till så här:
  • alla som har ett UFO, stort eller litet (men passa med fördel på att ge dig på det där monster-UFO:t som legat och morrat i lådan alldeles för länge...) är direkt kvalificerade att delta och...
  • anmäler sig genom att skriva en kommentar till det här inlägget och sen...
  • avslutar vi våra utvalda UFO:n och lämnar en ny kommentar...
  • innan den 25 oktober kl 18 då jag lottar ut en vinst!
Vad kan man vinna då? Förutom den otroligt sköna känslan av att ha avslutat en projekt så kommer jag att lotta ut en trisslott bland de som klarat utmaningen (kanske borde varit nåt sytt men jag vill inte riskera att dra på mig ett UFO till... ;-))

Du väljer själv om du vill välja ut ett UFO eller om du vill ge dig på hela högen... Länka gärna från din blogg - vill vill ju alla rädda världen från de växande UFO-högarna, eller hur ;-)

Jag tömde ju min UFO-låda häromdagen men glömde förtydliga att det "bara" var sydda saker däri... jag har visst en sy -och sticka-UFO-låda också :-O I den lådan ligger mössan som ska till min sambos bror, jag började virka på den hösten 2006... Men NU ska den bli klar!!

PS Om det är någon som undrar vad ett UFO är så står det för Unfinished Object :-)

21 kommentarer:

  1. absolut! JAg har en babymössa i vadmal och tillhörande improviserade sockar som legat i snart 4 år. Det blev snabbt fel årstid för yngsta tjejen och sen har e kavalkad av bäbisar passerat men nu i måndags kom en ny liten herre som kan passa i nåt sånt

    SvaraRadera
  2. Har inga monsterufon direkt, men jag ger mig väl den på att slutföra den där högen med kalsonger och trosor (totalt 14 stycken) som blivit liggande sedan syträffen för snart 3 veckor sedan. Äldre ufon än så finns inte hos mig just nu. Ungarna behöver ju filsongerna och trosorna kan jag lägga ut på Tradera och skänka vinstsumman till cancerforskningen nu med Rosa bandet månad o allt.

    SvaraRadera
  3. måste ta en titt i syrummet. Just nu kommer jag inte på nåt ufo för att jag misstänker att dom är så ufo så att jag har förträngt dom?

    SvaraRadera
  4. Jag klarade av ett reparations-UFO idag, räknas det? En jacka jag sytt för något år sedan behövde i våras nytt blixtlås. Då slutade det med att jag sydde en ny jacka i stället, och sen har den med det trasiga låset legat i åtgärdas-högen. men i dag fick den ett nytt blixtlås! Dessutom två par lagade jeans och ett par fållade jeans+ ett reparerat kuddfodral. Nu återstår två par sockor att stoppa, sen är reparationshögen avslutad.
    Vilken bra utmnaning du dragit igång, även om jag nu tolkar den på ett litet alternativt sätt...

    SvaraRadera
  5. Heimlaga - det låter som en alldeles utmärkt tolkning :-)

    Moi - det kan ju också vara ett tanke-UFO! Något man länge tänkt göra men inte blivit av. Ja, man får hitta på lite vad som helst :-)

    SvaraRadera
  6. Jag är med på utmaningen, ska sy färdigt en tunika till dottern som varit på gång länge, länge...

    SvaraRadera
  7. jag vill utmana mig själv att tomma på ufos lådan, så jag med!, ska vara se vad eller vilka av de, återkommer snart. vilket kul ideé

    SvaraRadera
  8. jag är med.... har ett antal ufon här hemma som luggit i sisådär ett-två år =)Hittade hit från Beata förresten.... hej, kul blogg =)

    SvaraRadera
  9. Hej, hittade också hit via Beata och vill vara med på ett UFO-hörn. Jag fixar klart den där fådelväskan som legat och glott på mig sedan i våras.

    SvaraRadera
  10. Har ingen aning men hittade hit då jag sökte på hundtäcken, syr du sådana kanske?

    mvh Mia

    SvaraRadera
  11. Jag är också på. Har en utklippt höstjacka i brun manchester som aldrig kommer bli använd om jag inte får tummen ur och syr klart den nu. Pust....känner redan hur det tar emot att sätta igång, men nu är det ju oundvikligt.

    SvaraRadera
  12. Skojig utmaning! Oj, jag har massor, ett par barnbyxor i kanintyg utan midjeresår, några barntrosor med samma problem. Tre babyoveraller som ska kantas i ärmslut och knappas i grenen. Ett gäng grytlappar, minst två väskor och två quiltar. Allt kanske jag inte hinner klart på en månad, men någonting av det ska jag nog fixa :-)

    SvaraRadera
  13. Hej! Har sett tävlingen länkas på många bloggar, och nu tänkte jag också delta! Min UFO-låda, eller rättare sagt UFO-påse är inte stor. Men jag har ett halvfärdigt projekt i form av en kurvig nedre del av en gardin som jag klippte loss, tänkte att det ska bli vimplar! Svårt att förklara detta projekt, så jag rekommenderar att ni tittar in på min blogg då jag meddelar att det är klart, så ser ni vad det blev :-). Försöker få projektet klart denna vecka redan, då det skulle passa på lördagens fest!

    SvaraRadera
  14. Jasså, tanke-ufo räknas också!!? då finns det hur mkt som helst, men ett av dom betar jag av förnuvarande med min nya maskin :-). La molntyget i ufohögen i somras i väntan på ny maskin, så nu är jag väl sist av alla sybloggare att göra nåt av det....men det är pågång!!!!

    SvaraRadera
  15. Jag fick klart några UFOn i helgen, så jag passar på att skriva en kommentar redan nu. Några till hoppas jag kunna göra klart innan den 25:e, men då lär jag väl glömma bort att skriva här. Bildbevis: http://ravenorakan.blogspot.com/2009/10/ufo-somnad.html

    SvaraRadera
  16. ha, jag får aldrig UFOn för de hamnar i soporna... *generad* jag vet att jag är såå dålig på att slutföra sånt som inte bli klart NU, så... hmm, en dålig vana kanske..?
    men NI är så duktiga så duktiga som orkar!

    SvaraRadera
  17. Ok, mina tanke-ufon är klara! Fem tröjor i tyger som har legat alldeles för länge. Se senaste inlägget!

    SvaraRadera
  18. Nu är fyra ufon gjorda. En jeans kjol, en väska, ett par shorts och en skjorta (som egentligen gjordes innan tävlingen började).
    Det är de senaste inläggen på min blogg, men det är bara skjortan och shortsen som det står ufo om, men väskan och jeanskjolen har luggit ett halvår i min to-do låda, så jag räknar med dem med =) kram

    SvaraRadera
  19. Jag har sytt färdigt tunikan. Det satt långt inne, men nu så! Tack för knuffen i rätt riktning som den här utmaningen gav mig. Bildbevis finns på min sida.

    SvaraRadera
  20. det blevde ett annat ufo..... kolla bloggen om fem sekunder

    SvaraRadera
  21. Hej hej! Har avslutat en kasse ;-). Hakade på i sista stund...
    Hoppas vi ses idag!

    SvaraRadera