måndag 10 augusti 2009

Inflyttningsfest!!

Kära gäster, SKÅL och välkomna till min inflyttningsfest... eller, eh, jag är själv visst den enda gästen på det partyt.

Och hur nöjd var jag inte när jag satt där inne med ett glas rödvin och bara insöp känslan av att det må va mindre än en fingerborg men det är

mitt mitt mitt mitt mitt
MITT!


Så nu är mitt sy/pysselrum (eller ateljen som jag hellre kallar detta spatsiösa utrymme) ordentligt invigt!!

Jag kan ha hur många ufo:n som flyger runt där inne illsammans med tygsnuttar, garner och urklippta mönsterdelar som ingen vet vad det ska bli eller vad det är för storlek utan att det är någon annan jag som behöver irritera sig!


MEN jag har så mycket tyg, garn, symaskiner, pennor, pärlor, papper och andra bra-å-ha-saker så jag knappt kommer in i min atelje... Dags för en sån där "använd det du har-utmaning" jag sett på någons blogg tidigare i år?! Skynda skynda innan höstens laddning med nya fina tyger kommer ;-)

Jag trodde knappt själv att det skulle kunna bli ett pysselrum men när tanken väl väckts började jag smida storslagna planer för målning och annat. Det blev ett nytt golv och ett stabilt bord (som jag fyndat för 150 kr i en affär som hade utförsäljning) men sen tog tiden och orken slut. Golvet gjorde iallafall susen (tack svärfar) - skåda mattan på "före-bilden"!

7 kommentarer:

  1. Nejdå, du är inte själv! Jag tränger mig in i hörnet med en drink i handen :-D
    Härligt med eget krypin!

    SvaraRadera
  2. Grattis till ditt nya krypin! Härligt med ett EGET rum även om det må vara litet :)

    Kram
    Karolina

    SvaraRadera
  3. Så underbart med ett eget krypin! Mitt är också liiitet (och har dessutom ingen dörr) men mitt och det är så härligt. Du ser ut att ha många lådor och förvaringar ialalfall för dina små grejor! Hoppas på att få se många fina alster skapade i detta utrymme!

    Och jag tar gärna en workshop i CP, eller iallafall en gemensam se vad den går för-kväll!

    SvaraRadera
  4. Grattis till ditt lilla kryp in.

    SvaraRadera
  5. Grattis till syateljén :-) Det ser riktigt mysigt ut!

    SvaraRadera
  6. Grattis till din fina lilla ateljé! Själv har jag ett hörn i sovrummet, inte den snyggaste lösningen, men det får vara så tills vidare. Bra idé med rödvinet, ska nog ta efter det ikväll!

    SvaraRadera