söndag 18 januari 2009

Hur håller ni reda på alla bloggar??

Det är ju JÄTTEKUL att jag börjar få ett litet gäng återkommande läsare och jag blir SÅ glad för era kommentarer :-D Och så hittar jag ju nya trevliga bloggar när ni hälsar på! Men hur gör ni för att hålla reda på alla underbara bloggar där ute?? Man vill ju inte missa något... Tipsa gärna om din favorit-hålla-koll-o-prenumerera-på-inlägg-tjänster!

8 kommentarer:

  1. Jag har en lista i sidan, som en gadget. Precis som jag ser att du har.
    Hittar jag en sida som jag gillar, bokmärker jag den och lägger sedan upp den i listan då jag kommer mig för.
    Klart att det finns ju fler bloggar som man följer och kollar i lite sporadiskt än vad jag skrapat ihop i min lista, men det är iallafall ett steg i rätt riktning för mig.

    Hoppas du hittar något bra sätt att organisera det för dig. Ha det gott!!

    SvaraRadera
  2. Bloglovin.com. Jättebra sätt. Då ser man alla som har uppdaterat också! Praktiskt om man följer många bloggar och så ser man ungefär vad de har skrivit om, då kan man grovsålla lite direkt

    SvaraRadera
  3. Precis som Kaja har jag alla favoriter inlagda i Bloglovin. Jättebra! Även om man blir lite överraskad när man varit borta över jul och har 4-500 inlägg som bara väntar på att bli lästa. Andra har Google Reader, funkar bra för dem som inte kan bloggsurfa på jobbdatorn, i Reader kan man se dem ändå.

    SvaraRadera
  4. Jag använder Google reader och jag är nöjd! Vet inte om det än den bästa, för jag har inte kollat av marknaden, ids inte leta runt. Men Google reader fungerar utmärkt. :-) Man ser ju direkt vilka bloggar som är uppdaterade, som man lagt in i sin lista.

    SvaraRadera
  5. Jag använder mig av den orangea RSS-knappen som finns i fältet upptill på internet explorer, (vet dock inte vad den heter...) Jag kan se vilka som har gjort nya inlägg, jättepraktiskt nu när jag har samlat på mig en hög med bloggar som jag följer!

    SvaraRadera
  6. Jag kör bloglovin, den funkar toppen :D

    SvaraRadera
  7. TACK för alla tips! Nu ska jag "bara" testa era olika alternativ och organisera upp det hela ;-)

    SvaraRadera
  8. Jag använder mig av blogglovin, och det funkar finfint.

    SvaraRadera