onsdag 11 mars 2009

Min blogg är en öken...

Inte mycket bloggat blir det.... (eh, eller inget alls på en hel evighet är väl en mer sanningsenlig beskrivning). Har sytt några smågrejer som borde poppa upp här men det hinns bara inte med. Jösses, vad lite fritid man har när man jobbar heltid!! Och då är ändå sambon hemma med kidsen så jag behöver inte tänka på dagistider och oftast står middagen på bordet.

Som grädde på anti-sy-moset så har vi hastigt och lustigt bestämt oss för att flytta - bara av roliga anledningar men det går inte av sig själv för det :-) Just nu håller vi på att förvandla huset till ett sånt där sterilt här-bor-egentligen-ingen-utan-det-är-fritt-fram-att-flytta-in-och-ni-får-ordning-och-reda-på-köpet-landskap. Och då kan ni ju gissa var alla symaskiner, tygsnuttar och alla bra att ha högar hamnar... Långt in i garderoben - och jag hyser inte så stort hopp om att de kommer fram igen inom de närmaste månaderna. Iofs, bara visningen är över så kanske det är fritt fram att stöka till igen?!

5 kommentarer:

  1. Men oh! Har ni köpt nytt? BERÄTTA då! Blir ju toknyfiken. :-) Hoppas det går bra på visning och försäljning. Borde ju vara bättre tider nu...

    SvaraRadera
  2. Lycka till med försäljning av hus! Spännande med flytt!

    SvaraRadera
  3. Lycka till med hela karusellen!! :-)

    SvaraRadera
  4. Men VART ska ni flyta då?! Jag är nyfiken, ju!

    /Johanna

    SvaraRadera
  5. Nä, flytta går inte av sig självt! Lycka till!

    SvaraRadera